Isakur - I dag har jeg det godt

Isakur – I dag har jeg det godt

“I dag har jeg det godt med mig selv og er i gang med VVS-uddannelsen på teknisk skole i Esbjerg. Sociallivet har det godt. Jeg har UFL som jeg kan være sammen med, jeg har dem fra klassen, jeg har dem nede i motionscentret..altså allround...

Sandra - Jeg er langt i mit liv

Sandra – Jeg er langt i mit liv

“Jeg har fast arbejde og en sød kæreste og jeg har rigtig, rigtig mange venner. Der er også nogen fra klubben (red. UFL-klubben), som jeg ser privat.”

Vi er med i Unge for Ligeværd

Hvor finder jeg venner?

Det bedste er sammenholdet

”Jeg havde ingen venner.” Sådan fortæller den 16- årige dreng, der sidder overfor mig, om sin tid i folkeskolen. Han hedder Sebastian og er efterskoleelev på Rødding Fri- Fag og Efterskole, hvor han har gået siden august. Han har sagt ja til at snakke lidt...

Gør en forskel

Georgiana Timofte

UFL’s mange klubber landet over har en lang række frivillige tilknyttet. En af dem er Georgiana Timofte, som er frivillig i UFL Storkøbenhavn. Det er et gensidigt forhold, som både hun og klubbens medlemmer får meget ud af.  Tekst og foto: Peter Christensen  Georgiana Timofte...

Det sker i Unge for Ligeværd

UFL-klubberne fortæller om deres aktiviteter

Find din klub

Klubliv

Unge For Ligeværd (UFL) er en ungdomsforening, der driver klubber for unge med særlige behov i hele Danmark. UFL-klubberne er de unges klub, derfor sidder de unge i klubbestyrelserne, og er aktive i planlægningen og udførslen af klubbens aktiviteter. Medlemmerne får gode oplevelser med ligesindede, og når det sker i trygge omgivelser, er muligheden for personlig udvikling til stede. Klubben bliver ofte en vigtig del af den unges sociale netværk, og de oplever at have et aktivt fritidsliv.

Læs artikler om klublivet

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse