Er du forælder eller pårørende til et barn, ung eller voksen med særlige behov, kan du få hjælp af Ligeværds rådgivning. Har du brug for hjælp til at forstå lovgivningen, finde den helt rette fritidsaktivitet eller uddannelsessted til en ung med særlige behov eller noget helt andet – Vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning og bisidning. 

Ligelinie har åbent mandag fra kl. 9-12 og onsdage fra kl. 13-15.30 på telefon 22 34 30 13 eller på mail ligelinie@ligevaerd.dk 

Birthe Bank Møller har fået hjælp via LigeLinie. Hun er forælder til Kristian, der efter en meget lang kamp endelig fik, med støtte fra Ligeværd, det tilbud på STU, som han brændende ønskede: 

– Jeg havde ikke mødt Ligeværd før. Da jeg fik fat i konsulenterne på Ligeværd, kom den gode sparring og ideer til, hvordan vi skulle gribe det an. Det var rigtig fint med sparring i forhold til at formulere en klage til klagenævnet. Vi holdt kontakt og gav løbende status. Ligeværd var gode til at få os til at blive ved, bakke os op og være medspillere. Så det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg også har anbefalet Ligeværd til andre forældre. 

Afspil video

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse