Ny formand for Fagligt Forum Maria Brøndum

Foto: Lasse Mors

Torsdag 16. november valgte Fagligt Forum ny formand: Maria Brøndum.

Af Lasse Mors

Maria Brøndum er ny formand for Fagligt Forum.

Det står klart efter generalforsamlingen torsdag d. 16. november. Til daglig er Maria Brøndum forretningschef på Grennessminde Taastrup, og hun er glad for valget.

”Jeg synes, at det, som Ligeværd kan, er det her fællesskab på tværs af forskellige tilbud, hvor vi hver især hjælper målgruppen,” siger hun.

Og netop fællesskabet bliver vigtigt for Maria Brøndum, når hun skal sætte retningen for Fagligt Forum.

”Vi bidrager alle sammen på tværs af de tilbud, vi kommer fra. Og det giver mening, fordi vi alle sammen er en del af et ungt menneskes liv i en periode. Så på Grennesminde for eksempel har vi en forpligtelse til at tage imod den viden, der kommer fra tidligere og også levere viden rigtigt videre ud i samfundet.”

De svære overgange

Så overgangene kommer til at fylde noget med Maria Brøndum ved roret. Men det er også vigtigt for hende, at fokus ikke kun kommer til at ligge der, hvor hun selv har berøringsflade i det daglige.

”STB er der, hvor jeg personligt har en interesse i forhold til Grennessminde, men jeg synes faktisk også, der er noget vigtigt i forhold til skolevægring og overgangen mellem grundskolen og det næste. Og så synes jeg også fællesskaberne og samarbejdet på tværs i Ligeværd mellem os, klubberne og Forældre & Netværk er vigtigt.”

Maria Brøndum glæder sig over, at afgående bestyrelsesformand Casper Nellemann fortsætter i bestyrelsen.

”Nu fortsætter Casper jo heldigvis i bestyrelsen som suppleant, så jeg tænker, vi støtter op om hinanden. Det har vi også gjort før,” siger hun.

Afgående formand takker af

Casper Nellemann har været bestyrelsesformand for Fagligt Forum siden 2019 og takker dermed af efter fire år på posten. Også han peger på fællesskaberne som afgørende for Fagligt Forum.

”Der er stor værdi i, at vi er så mange forskelligheder, der mødes og kan give hinanden noget. Og jeg synes, vi er lykkedes med at vise, at det er fedt at få nogle dumme spørgsmål fra kollegaer fra en anden skoleform, som så skaber nogle nye ideer i tredje, fjerde og femte led i samtalerne,” siger han.

Casper Nellemann fortæller, at det for ham har været vigtigt, at det skulle være uhøjtideligt at være med i Fagligt Forum. Ved at afmontere højtideligheden mener han, at man nemmere kan komme hen til at snakke om det, der betyder noget. Og han glæder sig til at få nye kræfter ind og bakker op om den nye formand

”Hun får jo en ny bestyrelse med kun to tilbage fra den gamle. Så tror jeg, vi skal bruge noget tid på at finde niveauet for den nye bestyrelse,” siger han.

Maria Brøndum blev valgt til ny formand for Fagligt Forum af en enig generalforsamling uden kampvalg.

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse