Mads har gået på sin STU i 5 måneder. Hans mor kontakter os, da hun oplever at Mads ikke er glad. Han har en stor drøm om at arbejde med dyr og være ude i naturen, hvilket de ikke kan imødekomme på STU uddannelsen. ”Min dreng har taget et kørekort. Han lærer ikke noget. Han kan en helt masse, hvis bare han føler sig tryg og set”. ” Hvad har vi af muligheder, hvis vi ønsker at rykke ham til en anden STU?”. 

”Jeg føler mig alene. Min datter, Liva, er født for tidlig og fik ikke nok ilt under fødslen? Hun er nu 4 år og hun udvikler sig ikke alderssvarende.” ”Børnehaven har bedt mig tage kontakt til kommunen.”  Livas mor ringer til Ligelinie, da hun ønsker at få en bisidder med til mødet med kommunen samt høre om muligheden for at blive en del af et netværk.

Bent ringer til Ligelinie, da hans dreng, Lasse, går på en specialefterskole. Bent er nysgerrig på, om det er muligt at få økonomisk støtte til transport til og fra efterskolen. ”Lasse kan ikke selv tage bussen hjem. Han tør ikke og han kan heller ikke finde ud af det”. Bent har haft kontakt med kommunen som fortæller ham, at det er en normal forældreopgave at hente sit barn.       

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse