Som værkstedsunderviser skal du skabe værdi i form af meningsfuld læring, dannelse og social mestring med afsæt i unge med særlige behov - og i lyset af den vision og kerneopgave, som jeres organisation er sat i verden for.

Kurset er udviklet og designet ud fra en systemisk helhedstænkning, hvor mennesker, processer, relationer, ressourcer og resultater hænger sammen. Med det klare fokus og formål at udvikle dig selv og din professionelle praksis. Vi kombinerer teori med en stærk praksiskobling undervejs, så det lærte bliver brugbart og let at tage med hjem og prøve af, så dine kollegaer og samarbejdspartnere kan mærke, du er blevet bedre til at understøtte den opgave, I sammen skal lykkes med.

Til at styrke kursets værdi, så det lærte kan gøre en reel forskel i praksis, skal alle medbringe egne praksiseksempler og cases, som vi kan arbejde med på holdet.

Kurset vil indeholde et godt mix af træningsøvelser, individuelle og fælles opgaver samt feedback fra de andre deltagere og underviser, som et led i at udvikle din egen praksis og professionalisme.

Formål

  • At klæde dig som værkstedsunderviser på til at kunne lede processer og relationer til gavn for kerneopgaven – i et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere og brugerne af værkstederne.

Ønskede effekter

  • At klæde dig som værkstedsunderviser på til at tage ansvar og kunne gå forrest og lede teamet eller bidrage på en måde, der skaber følgeskab og bedre resultater.
  • Kurset udgør et faciliteret netværk, hvor man indgår i makkerskaber med andre værkstedsundervisere med lignende opgaver - for at blive inspireret, udveksle erfaringer, få hjælp og sparring til at håndtere egne udfordringer.
  • At blive introduceret til og få trænet konkrete praksisnære redskaber, der sætter dig som værkstedsunderviser i stand til at lykkes bedre – sammen med øvrige kollegaer og brugere af værkstedet.

Kurset gennemføres over 2 dage.

Underviser:Thomas Johansen, Direktør, partner og chefkonsulent hos MacMann Berg

Du kan læse mere om kurset her: Kursusbeskrivelse værkstedsundervisere 20. - 21. september

 

Dato og tid

Start:

21. september 2022 | 09:00

Slut:

22. september 2022 | 16:00

Sted

MacMann Berg

Graven 25 C

8000 Aarhus

Kontakt

Tina Navne

tina@ligevaerd.dk

22268562

Pris

Medlem Ligeværd kr. 4.995. Ikke medlemmer kr. 5.995. Alle priser er inkl. forplejning og kursusmateriale. Ønskes der overnatning, kan Ligeværd være behjælpelig med booking.
Beløbet er ikke momspligtigt.


Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse