Hvis man er et ungt konkret tænkende menneske, er den abstrakte digitale verden en stor udfordring – deriblandt digital økonomi. Mange unge mennesker med særlige behov kommer i store økonomiske vanskeligheder, fordi de mangler forståelse for digitale penge. Ligeværd er medlem af Digitaliseringsstyrelsens ”Netværk for digital inklusion”. I 2018 blev medlemmerne spurgt om, hvad styrelsen burde have på deres handlingsplan i det kommende år. Mette, som er udviklingskonsulent i Ligeværd, bød ind med de udfordringer, unge med særlige behov har med digitale penge. Det førte til et samarbejde mellem Ligeværd og Digitaliseringsstyrelsen om udviklingen af en samtalesalon, der skal fungere som undervisningsmateriale til IT-udfordrede unge.

Artikel om samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen

Når penge er digitale

Hvis man er et ungt konkret tænkende menneske, er den abstrakte digitale verden en stor udfordring – deriblandt digital økonomi. Mange unge mennesker med særlige behov kommer i store økonomiske vanskeligheder, fordi de mangler forståelse for digitale penge. Ligeværd er medlem af Digitaliseringsstyrelsens ”Netværk for...

Samtalesalonen "Når penge er digitale"

Samtalesalonen “Når penge er digitale”

Samtalesalonen “Når penge er digitale” er en del af Digitaliseringsstyrelsens mål om at integrere befolkningen digitalt. Samtalesalonen er udviklet i et samarbejde mellem Ligeværd og Digitaliseringsstyrelsen. Samtalesalonen ligger på Digitaliseringsstyrelsens hjemmeside.

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse