Gennem de seneste år har Ligeværd og LEV arbejdet tæt sammen til gavn for begge organisationer, deres budskaber og målgrupper. En fælles dag med events på det kommende Folkemøde er en naturlig del af den udvikling.

Ligeværd arbejder målrettet med at skabe tætte bånd og alliancer med samarbejdspartnere, der arbejder for at forbedre forholdene for børn, unge og voksne med særlige behov og udviklingshæmning. En af Ligeværds tætteste samarbejdspartnere er LEV.

– I 2016 fik vi i LEV en ny formand, Anni Sørensen, som i højere grad satsede på at søge samarbejds- og alliancepartnere. Der kiggede vi på Ligeværd som en af de første organisationer. Og Ligeværd kiggede også vores vej efter samarbejde, fortæller Thomas Holberg, politisk konsulent i LEV.

En af de første større samarbejder mellem Ligeværd og LEV var etablering af STU Alliancen og samarbejdet med en lang række andre organisationer på STU området. Undervisningsministeriets evaluering af STU stod for døren i foråret 2017, og det var naturligt at rykke tættere sammen om et fælles budskab til politikerne.

– Samarbejdet i STU Alliancen løftede hele arbejdet omkring STU. Der er ingen tvivl om, at det betød en anden og højere grad af troværdighed, at alle organisationer kunne fortælle om ens oplevelser fra deres forskellige vinkler og stå sammen om sende et samlet budskab, siger Thomas Holberg.

Ideen til fælles events på Folkemødet blev født i 2017, da LEV havde et par events i Ligeværds telt. Lørdag på Folkemødet afholder Ligeværd og LEV en fælles dag med events, der alle har fokus på beskæftigelse og de udfordringer mennesker med særligt kognitive udfordringer har for at kunne komme i beskæftigelse.

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse