I Ligeværd kan vi se tilbage på et helt enestående år 2019.

Gennem hele året har vores 50-års jubilæum været en del af vores store foreningsarrangementer.

Det har givet anledning til, at vi har kunnet fortælle og genfortælle vores historie. I mange sammenhænge har vi oplevet, at når historiefortælling er bedst, kigger den ikke kun bagud men kan være med til at definere organisationens fremtid.

De seneste år har været præget af store forandringer i Ligeværd og vores foreninger. Og når vi kigger på det felt, vi opererer i, så er der ikke noget, der tyder på, at det bliver anderledes i fremtiden. Også de kommende år vil komme til at kræve organisationens evne til at omstille sig til nye forhold.

I Ligeværd er der en lang tradition for at søge muligheder og løsninger på de udfordringer, børn, unge og voksne med særlige behov står over for. De seneste år har vi arbejdet målrettet på, at disse løsninger skal findes og realiseres i samarbejde med andre. Derfor skal denne hilsen også rumme en stor tak til alle jer, vi har mødtes med, diskuteret med, arbejdet sammen med, og som har inspireret os. Vi ved, at hvis vi for alvor skal rydde forhindringer af vejen for de børn, unge og voksne, vi er sat i verden for, så kan vi det kun i samarbejde med andre.

En særlig tak skal lyde til vores foreninger og deres medlemmer for støtte, engagement og arbejdsindsatser i 2019. Tak til medlemmerne af vores politiske udvalg, fordi I har hjulpet os med at kvalificere Ligeværds politikudvikling. Tak til Hovedbestyrelsens medlemmer for at levere et målrettet blik på fremtiden og holde en sikker kurs gennem de nogle gange turbulente farvande.

Vi forlader det særlige år 2019 med mange opgaver, der ligger foran os, men også med forvisningen om, at de nye strategiske spor, der er lagt, nok skal understøtte et endnu stærkere Ligeværd i fremtiden. #FordiLigeværdighedIkkeKommerAfSigSelv

I ønskes alle en glædelig jul og et godt og ligeværdigt nytår i 2020.

 

Foto: Createsime / freeimages.com

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse