ORGANISATIONER  OG NETVÆRK  
Ligeværd Fagligt Forum  Ligeværd Fagligt Forum har netværk for socialøkonomiske virksomheder og arbejder med at udvikle socialøkonomi gennem kurser, konferencer og dialog.  

 

Center for Socialøkonomi  Rådgivning til sociale iværksættere 

Guide til etablerig af socialøkonomisk virksomhed (2014)             www.csr.dk 

Det Sociale Vækstprogram  Formålet med Det Sociale Vækstprogram har været at udvælge socialøkonomiske virksomheder med vækstpotentiale og styrke deres vækst og forretningsmæssige levedygtighed 
Den sociale kapitalfond  http://www.densocialkapitalfond.dk 
CABI  http://cabiweb.dk/socialokonomi/ 
Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst,  Erhvervsstyrelsen: https://samfundsansvar.dk 

https://erhvervsstyrelsen.dk/dialigdforum-samfundsansbvar-og-vækst 

 

CSR – Corporate Social Responsibility  Virksomheder integrerer frivilligt sociale og miljømæssige hensyn i deres forrretningsaktiviteter og i deres interaktion med deres interessenter (EU-kommission 2001) 
Sociale Entreprenører i Danmark  Forening for alle med interesse for socialt iværksætteri og ndre innovative løsninger på samfundsudfordringer på tværs af civilsamfund, matrkedet og det offetlige.

www.socialeentreprenorer.dk

Selveje Danmark  Medlemsorganisation: Faglig fællesskab, kurser, netværk. Råd og vejledning knyttet til deres virke som selvejende institution og tilbud på velfærdsområdet.   

www.selveje.dk

VFSA – Virksomhedsforum for socialt ansvar  Rådgiver virksomheder og beskæftigelseministerium om virksomheders sociale ansvar i forhold til fastholdelse, forebygge og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet.                                                                      www.vfsa.dk
Kooperationen  Arbejdsgiver- og intersseorganisation for socialøkonomiske virksomheder. Rådgiver og varetager interseeser og arbejder for  bedre rammer for SØV. 

Konsulent Ulrik Boe Keldsen:   ubk@kooperationen.dk

Foreningen for socialinnovation  Udviklingsorganisatikon for social innovation, social entreprenørskab, samskabelse                                                         www.ffsi.dk
Vækstcenter for Socialøkonomiske virksomheder     Lukket okt 2015

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse