Traditionen tro holdt unge for ligeværd deres årlige generalforsamling på landbrugsskolen i Dalum ved Odense. Her mødte et stort antal op fra de 24 klubber, som kommer fra hele landet.

Samtalesalon om IDENTITETS TYVERI

Vi startede ned en samtalesalon om at passe på sine personlige oplysninger. Vi snakkede med hinanden om hvad personlige oplysninger er, hvornår man bruger dem og om der var nogen som havde prøvet at få fra narret deres oplysninger?

Generalforsamling

Bag efter var der generalforsamling. Her gennemgår vi bla. Budget og nye kan blive valgt til landsbestyrelsen. det også en mulighed for at udveksle ideer til hvilke aktiviteter der kan laves i klubben derhjemme hvor man bor, da hver klub har forberedt sig hjemmefra.

Vi har glædet os

Landsmødet er et arrangement som mange ser frem til og hvor end man ser bliver du mødt at et smil og et kram fra dem der kommer fra de andre klubber. Der dannes nye venskaber og flirtet bliver der også til festen der bliver holdt efter generalforsamlingen. Søndag går turen hjem med måske trætte øjne. Men smilet er der stadig.

Af Pernille Feldt Poulsen
ufl-Roskilde

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse