Kom til Ligeværds Inspirations & Netværksmøde, hvor du får et opæg fra Anne Skov Jensen, som i april 2024 vandt årets autismepris for hendes ekstraordinære indsats for at skabe de bedst mulige vilkår for mennesker med autisme.

Udover oplægget vil der være sandwich og mulighed for at netværke med andre forældre til børn med særlige behov.

Om Anne Skov Jensen

Anne vandt i april 2024 årets autismepris for hendes ekstraordinære indsats for at skabe de bedst mulige vilkår for mennesker med autisme. Hun holder foredrag over hele landet og står bag Overlevelsesguiden og den tilhørende vidensbank -  https://www.overlevelsesguiden.dk/

Anne blev diagnosticeret med autisme og ADHD som voksen. Hendes datter og søn har samme diagnoser, mens hendes ægtefælle gennem 30 år er neurotypisk (dvs. uden diagnoser). Hun er således en ekspert (personligt og fagligt) i at bygge bro mellem de to “verdener”, hvor behov, virkelighedsopfattelser og måder at tænke og agere på kan være meget forskellige.

Anne viI i sit oplæg, bl.a. med eksempler fra sin hverdag, bevæge sig ind i autismekernen og beskrive sine oplevelser set indefra i forhold til det sociale, det sansemæssige, kommunikation og de eksekutive funktioner og vil også berøre familie- og hverdagslivet, når en eller flere i familien har autisme.

Foredraget "Autisme set indefra – om hverdagsliv og familieliv når en eller flere i familien har autisme" er rettet mod alle med interesse i autisme. Målgruppen er forældre til børn og unge med autisme, men man er som forældre velkommen til at tage bedsteforældre, venner eller ens barns lærer eller pædagog med under armen.

Praktisk

Arrangementet er gratis, og kræver tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Bag arrangementet står Ligeværd Forældre og Netværk og FORA.

Dato og tid

Start:

18. juni 2024 | 17:30

Slut:

18. juni 2024 | 20:00

Sted

Teatersalen Frihedens Idrætscenter

Hvidovrevej 446

2650 Hvidovre

Kontakt

louise

LFN@ligevaerd.dk

29494548

Pris

Gratis

Billetter

Registration Information

Booking Summary

1
x Standard billet
kr0,00
Pris i alt
kr0,00

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse