Nyt Fra UFL Rosenholm. 

I starten af juni var klubben ned og spille petanque i p95 Hornslet som Lasse og Lene går i. Lasses far lærte os nogle tricks på øve-banen, derefter skulle vi spille en lille turnering. vi sluttede af med hjemmebagte boller som Lene havde bagt.

15. juni tog en lille flok glade mennesker fra klubben til gammel Løgten strand og nød det godet vejr. Efter en god bade tur tog vi til Kalø slotsruin kiosken og nød en is inden vi vendte snuden hjemad mod Hornslet.

Som noget nyt havde vi d. 24. juni flyttet vores sommer grill til oplev parken ved Hjortshøj hvor vi startede med at spille fodboldgolf, bagefter blev der fyret op i grillen, så man kunne få grillet sit kød. Henrik havde sørget for salat og kartoffelsalat til.

Den efterfølgende onsdag i klubben ønskede vi hinanden god sommerferie og hyggede os med is og hjemmelavet GUF som webmaster Michael havde lavet

Efter sommer ferien startede klubben d. 3. august med en almindelig klub, hvor vi hørte hvad hinanden havde oplevet i sommerferien. Ugen efter var vi en gå tur rundt i Hornslet med temaet kend din by hvor Vejleder Randi fortalte om byens historie, da vi nåede tilbage til klubben så vi en smalfilm om Hornslet i gamle dage. Ruten og billederne kan i se på vores hjemmeside. 

17. august var vejret med os da vi havde udendørs spil med kongespil og petanque. De der ikke spillede sad på bænken og snakkede og nød en kop kaffe.

Når du læser dette, er vores nye aktivitetskalender klar som i kan finde på hjemmesiden, da vi havde bestyrelsesmøde 13. august 

Se flere billeder og videoklip på hjemmesiden Scan koden eller gå ind på www.ufl-rosenholm.dk

RÃ¥dgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse