Torsdag den 1. september, mødtes vi allerede kl 17.30 ved Naturskolen i Løvbakkerne ved Herning.  

Vi blev alle modtaget af Kristen der er naturvejleder, han satte os alle i gang med at lave vores aftensmad. Vi blev fordelt ved 3 langborde inde i huset. Det ene bord fik en sæk kartofler, der skulle skrælles og skæres i tern. Det andet bord fik først en stor pose løg der skulle pilles og skæres i tern, og der blev fældet en del tårer, bagefter skulle de så skære pølser i skiver og så var det slut med tårerne. Det tredje bord skrællede en stor bunke gulerødder, der også blev skåret i tern. Til sidst blev det hele blandet i 4 kæmpestore alu-forme og der blev hældt godt med ketchup på.  

Udenfor var det store bålsted blevet tændt op og gjort klar til at maden kunne komme over bålet. Det var en rigtig dejlig aften for alle og det var især en god oplevelse fordi der var opgaver til alle, inden vi kunne spise vores aftensmad. 

I den forbindelse er væsentligt at nævne, at for at vores UFL klub kan komme ud og få oplevelser er, at vi har en økonomi der gør det muligt og der skal derfor sendes en stor tak til Lions klub i Herning der har doneret 8.000 kr til klubben.  

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse