Igennem de seneste 10-15 år har vi i Danmark set en øget mistrivsel blandt børn og unge, med og uden diagnoser, og en stigning af elever som kommer i ufrivilligt skolefravær. Specialiseringsuddannelsen har fokus på, hvordan man kan øge trivslen blandt elever med og uden diagnoser, så de kan få håb og strategier til at fungere i læringsfællesskaberne og dermed få en platform for uddannelse, øget selvværd og sociale fællesskaber.

Alle børn og unge har brug for at få adgang til læringsmiljøer, som passer til deres læringsprofiler, de har brug for fællesskaber, som er meningsfulde og samvær med mennesker, som øger den indre tryghed og deres evne til at regulere sig selv.

FORMÅL MED UDDANNELSEN
Det overordnede mål for at deltage på Specialiseringsmodulet er at kunne forstå og formidle Den Nye Neuropædagogik, så man kan blive instruktør og supervisere internt blandt Ligeværds Uddannelsesinstitutioner og i folkeskolen.

Specialiseringsuddannelsen er et ”Teacher Training” program med udgangspunkt i Den nye Neuropædagogik udviklet af psykolog Kirsten Callesen, som i mange år har specialiseret sig i denne type elevprofiler.

Uddannelsen består af 2 x 2 dage, og dagene er en overbygning på uddannelsen Den Nye Neuropædagogik.

DIT UDBYTTE
Deltagerne både tilegner sig viden og metoder, men får også feedback på formidling af disse, så man kan fungere som formidler af den specialiserede viden og være med til at udbrede forståelse, strategier og netværk til hjælp for uddannelsesinstitutioner og de mange berørte børn og unge samt deres pårørende.

Vi ønsker at skabe en bevægelse af viden, forståelse og strategier, så alle undervisere, lærere, pædagoger, værkstedsmedarbejdere og øvrige interessenter forstår, hvorfor børn og unge af i dag udvikler mistrivsel, og hvordan vi hjælper dem til at få et læringsliv, de længes efter og kan fungere i.

Modul A
18. & 19. marts 2025

Modul B
6. & 7. maj 2025

Underviser Psykolog Kirsten Callesen

Du kan downloade kursusprogrammet her: Specialiseringsuddannelse i Den Nye Neuropædagogik med Kirsten Callesen - forår 2025

 

 

Dato og tid

Start:

18. marts 2025 | 09:00

Slut:

7. maj 2025 | 15:30

Sted

Aarhus

-

-

Kontakt

Tina Navne

tina@ligevaerd.dk

22268562

Pris

Medlem af Ligeværd Fagligt Forum: 8.000 KR.
Ikke medlem af Ligeværd: 13.500 kr.
Beløbet er ikke momspligtigt.
Priserne er inkl. forplejning og kursusmateriale.

Online-tilmeldinger er ikke mulige til denne event.

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse