Tilmeld dig to spændende dage fyldt med indsigt i samarbejde og AI’s potentiale. Få konkrete værktøjer og inspiration, du kan bruge med det samme.
Torsdagens program
Velkomst v/ Fagligt Forums formand Maria Brøndum
Introduktion til dette års tema v/ Esben Kullberg
Samarbejdskultur og forråelsesbegrebet v/ forsker Janne Hedegaard, Ph.d. forskningsleder KBH professionshøjskole
Samarbejde er noget, vi alle har erfaring med. I professionelle sammenhænge samarbejder vi på kryds og tværs af sektorer, institutioner, ledere og medarbejdere, fagpersoner, kollegaer, børn, unge og deres familier. Det gør vi fordi samarbejde er afgørende for at lykkes med mere komplekse velfærdsopgaver, b.la. arbejdet med børn og unge, som er i udsatte positioner. Forskning viser, at det også er vigtigt at skelne mellem det gode samarbejde og det virkningsfulde samarbejde. Oplægget ser nærmere på, hvad det virkningsfulde samarbejde er, hvordan det organiseres, ledes og praktiseres, så det komme alle til gavn. En vigtig pointe er, at samarbejdet foregår der, hvor børn, unge og familier er, problematikker opstår og nye løsninger skal findes.
Ræk mig lige samarbejdet - tak. v/ Anja Kaalund fra De-tre.
God opgaveløsning og suveræne resultater kommer ikke af høj faglighed – alene. Når ansatte i organisationer leverer høj værdi, er det fordi der opstår en særlig synergi,
hvor faglighed og samarbejde spiller sammen. Til glæde for de mennesker, de skaber værdi for, og til gavn for de ansattes trivsel. Anja sætter ord på, hvordan du bliver
medskaber af et højt ydende professionelt samarbejde - uanset hvor du er i organisationen, og hvordan samarbejdet mellem ledere og medarbejdere skaber grundlaget og holder liv i indsatsen. Oplægget er en blanding af oplæg, refleksion og med seriøsitet og humor. - Og bedst af alt, du kan gå hjem og bruge det allerede i morgen.
Generalforsamling
Middag
Fredagens program
AI: Muligheder og Bekymringer v/ Christian Bech Nørhave, Dansk Erhverv
I dette foredrag vil vi dykke ned i emnet kunstig intelligens (AI) med et særligt fokus på, hvordan denne teknologi kan påvirke institutioner og uddannelsessteder. Christian vil rammesætte AI på en konstruktiv måde, der både anerkender de bekymringer, mange kan have, men samtidig udforsker de positive muligheder, AI kan bringe til bordet. Hvordan kan AI være et redskab til at skabe nye veje og løsninger på de udfordringer, der findes i dag. Foredraget vil invitere til dialog og refleksion med det formål at inspirere til en fremadskuende tilgang, hvor teknologien bliver en støtte snarere end en hindring.
Kunstig intelligens og nye muligheder for læring v/ Peter Bruus, Center for IT i Undervisningen
Hvordan kan kunstig intelligens (AI) skabe nye muligheder i undervisningen? Dette spørgsmål vil blive udforsket i et inspirerende oplæg. Med udgangspunkt i konkrete eksempler og demonstrationer af de nyeste programmer, vil Peter dykke ned i, hvordan AI og chatbots kan understøtte elever med særlige behov. Du får indsigt i både muligheder og udfordringer, med fokus på direkte anvendelighed i specialskolernes dagligdag. Dermed får du både konkrete idéer til, hvad der kan bringes i spil med det samme, og argumenter og indsigt i de dilemmaer der skal navigeres i. Oplægget afsluttes med en åben debat, hvor du inviteres til at dele dine erfaringer og refleksioner.
Tak for denne gang
Du kan downloade programmet her: årskonference 2024
Dato og tid
Start:
21. november 2024 | 09:00
Slut:
22. november 2024 | 12:00
Sted
Vejle Centerhotel
Willy Sørensens Plads 3
7100 Vejle
Kontakt
Tina Navne
tina@ligevaerd.dk
22268562
Pris
Pris: 3.295,00 kr. for medlemmer med overnatning og 3.595,00 kr. for IKKE medlemmer. Beløbet er ikke momspligtigt.