Ligeværd er en vigtig medspiller lokalt og på landsplan når det gælder om at hjælpe børn, unge og voksne med særlige behov samt deres pårørende. Jeg mener ikke at vi kan undværes da vi ved hvor problemerne opstår, hvordan de kan afhjælpes, da vi alle på et eller flere niveauer har arbejdet med disse mennesker.

For mit eget vedkommende har jeg arbejdet med børn og unge med særlige behov i over 30 år som familieplejer. Disse børn og unge er igennem alle disse år blevet voksne, så det er også arbejdet med voksne med særlige behov der er kommet ind i mit liv. Ved siden af mit primære arbejde, har bestyrelsesarbejdet i folkeskoleregi og ungecenter stået mig nær. Her har jeg igennem mange år været formand.

Det vigtigste for mig at gøre opmærksom på er at vi alle har noget at byde ind med i vores samfund. Alle er noget værd og alle skal have en plads i livet hvor de gør en forskel. I mine 30 år som familieplejer har jeg givet ”vores” børn en masse, men de har så sandelig også givet mig så mange mursten til den der i dag er mig.

Jeg ønsker igennem dette arbejde at bidrage med en masse viden, som ikke bare er teori men en masse praksis.

Vores største udfordring er at få andre til at forstå at disse skønne mennesker som vi kalder børn, unge og voksne med særlige behov også har noget at byde på. De er ikke blot en økonomisk belastning men de kan også give noget tilbage hvis vi giver dem de rigtige rammer.

Medlem af Ligeværds socialpolitiske udvalg

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse