Vi ser, at motiverede og kvalificerede unge ikke kommer i job. Derfor er vores ambition at afholde et innovationsseminar, hvor vi deler og opsamler viden og erfaringer fra en bred gruppe af aktører/personer, der ønsker at bidrage til, at udvikle særligt tilrettelagte beskæftigelsesindsatser, der fører til, at unge bliver aktive deltagere i samfundets fællesskaber.

Vi ved, at den brændende platform er synlig for mange. Måske viser det sig, at der på trods af forskellige udfordringer hos målgruppen af unge er udviklingspotentialer på en række fælles områder? Vi har sat os for at samle feltet af personer, der har viden på området og udfordre problemstillingen;

”Hvorfor er motiverede og kvalificerede unge ikke i uddannelse og job?

Seminaret henvender sig til aktører/personer med viden, erfaring og interesse, der kan bidrage til at skabe en særligt tilrettelagt beskæftigelsesindsats, der vil få motiverede og kvalificerede unge i job.

Så har du ambitioner om at skabe en forandring og bidrager du gerne med din viden og erfaring på området? – Så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 10. september 2021.

Program følger snarest.

Dato og tid

Start:

10. september 2021 | 09:30

Slut:

10. september 2021 | 16:00

Sted

Legoland Hotel og Conference

Åstvej 10,

7190 Billund

Kontakt

Tina Navne

tina@ligevaerd.dk

22562875

Pris

Der vil være en pris for forplejning.


Vi står klar til at hjælpe

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse