Lær at optimere hjemmesiden, så I står stærkt i konkurrencen og rammer plet hos målgruppen!

SEO-kurset HANDS-ON SEO-WORKSHOP FOR BEGYNDERE er et intensivt todages kursus, målrettet dig, som er skribent, webmaster eller på anden måde arbejder med webtekst og har ansvar for vedligehold og optimering af et website. Kort sagt for dig, der ønsker at lære, hvordan du integrerer SEO i dit arbejde.

Kort sagt er kurset for dig, der har fingrene i kontrolpanelet på et (WordPress)website og ønsker at lære, hvordan du integrerer SEO i dit arbejde med den digitale markedsføring af jeres kurser, uddannelser eller andre ydelser.  

Hvorfor tage et begynderkursus i SEO?

SEO/søgemaskineoptimering er et absolut must, hvis man vil klare sig godt i konkurrencen om de gode placeringer i søgeresultaterne. Overordnet handler SEO om tre indsatsområder: Teknisk SEO, On-site SEO og Off-site SEO, og selvom det er en lidt nørdet disciplin, behøver du ikke at være en total nørd for at lære det – kan du skrive, tænke kreativt og lide at skabe resultater, er du allerede godt rustet.

Resten lærer du på denne HANDS-ON SEO-WORKSHOP FOR BEGYNDERE, hvor du får en grundig indføring i alt det basale og bliver instrueret i, hvordan du selv kan skabe synlighed, trafik og omsætning ved at søgemaskineoptimere en hjemmeside.

Og ja, du skal også lære noget om det tekniske, som handler om meget andet end at kunne skrive og bruge de rigtige (søge)ord i dine tekster, men det bliver ikke mere teknisk end, at alle kan være med.

Hvordan foregår begynderkurset i SEO?

På kurset HANDS-ON SEO-WORKSHOP FOR BEGYNDERE får du en generel indføring i både on-site-SEO og teknisk SEO og bliver, gennem en vekselvirkning af oplæg og praktiske øvelser, godt og grundigt klædt på med basale SEO-kompetencer, så du efter kurset kan gå direkte hjem og implementere det lærte.

Du lærer alt, hvad du har brug for, for at kunne foretage en grundlæggende teknisk søgemaskineoptimering af et website og skrive tekster, der virker og gør en forskel for websitets synlighed på Google – og du kommer til at arbejde for det; både på de to kursus dage og med en lille hjemmeopgave imellem dem!

Hvad lærer du på begynderkurset i SEO?

HANDS-ON SEO-WORKSHOP FOR BEGYNDERE er et intensivt todageskursus i grundlæggende søgemaskineoptimering, hvor du nørder igennem og lærer:

 • De grundlæggende faktorer omkring SEO og Google
 • Hvad søgeord er, og hvordan du finder frem til præcis de søgeord og emner, som vil hjælpe på online synligheden, kundetilgangen og omsætningen
 • Best practice og typiske fejl, når man skriver SEO-tekst
 • Hvad Title Tags, Meta Descriptions, H-tags og Alt-tags er, og hvordan du laver dem, så de virker i Googles søgeresultater
 • At lave en søgeordsanalyse
 • At udvælge ”de rigtige” søgeord og emner til dit content
 • At opbygge og skrive gode søgemaskineoptimerede tekster, som skaber synlighed og trafik til hjemmesiden – at arbejde strategisk med teksterne, så de både rykker i søgeresultaterne og er vedkommende for de mennesker, der læser dem
 • At lave Snippets, der virker (Snippets er det, der vises på søgeresultatsiden/Google)
 • At finde og benytte data fra Google Search Console
 • Noget om load time, mobilvenlighed og andet yderst vigtigt indenfor teknisk SEO
 • Hvad linkbuilding gør for en hjemmesides placering i søgeresultaterne – og hvordan du skaffer de gode links til din egen – eller din arbejdsgivers hjemmeside
 • Hvordan du tjekker og holder øje med dine placeringer (og resultaterne af SEO-indsatsen) på Google

Hvem er din underviser på begynderkurset i SEO?

HANDS-ON SEO-WORKSHOP FOR BEGYNDERE afholdes af Helle-Monika Hobbs – AKA SEOBITCH.

Se mere og læs, hvad andre siger om SEO-kurset her: https://www.seobitch.dk/seo-kursus/

 

Dato og tid

Start:

31. oktober 2022 | 10:00

Slut:

7. november 2022 | 16:00

Sted

BO/SKOLE/JOB

Stavangervej 9

8600 Silkeborg

Kontakt

Tina Navne

tina@ligevaerd.dk

22268562

Pris

Medlem Ligeværd Kr. 2.995 inkl. forplejning og kursus materiale. Pris ikke medlemmer kr. 3.595.
Beløbet er ikke momspligtigt.


Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse