Under overskriften ”Ligeværd i samfundet” har vi fornøjelsen af at invitere dig til årets konference, hvor vi sætter fokus på ordet ligeværd med stort og lille ”L”.
Årets konference er delt i to dele. Torsdag tager vi fat på ligeværd med lille l - i betydningen ligeværdighed. Vi lægger ud med at få en række politikeres og eksperters bud på, om den hverdag, politikerne lovgiver om, baner vej for ligeværdighed. Oplever de, som lovgivningen omhandler, lige vilkår og værdighed, eller er der stadig et stykke vej.
Vanen tro er der en række workshops, hvor vi også sætter fokus på temaet ligeværdighed. Det er workshops om Forældresamarbejde/-inddragelse, Elevdemokrati, Fra undervisningskultur til arbejdspladskultur, Teknologi i undervisning og Mestring, problemadfærd og empowerment.
Vi runder dagen af med Peter Nørgaard fra Code of Care, der fortæller om sit meget engagerede arbejde med at få virksomhedsledere til at tage et større socialt ansvar.
Om fredagen er det så Ligeværd med stort ”L”. Igennem 2017 har sekretariatet og en gruppe medlemmer arbejdet med et udkast til et nyt Ligeværd. I vil blive præsenteret for forslaget og ideerne bag arbejdet. Alt dette vil sekretariatschef Esben Kullberg præsentere, inden I går ud for at deltage i de forskellige generalforsamlinger. 

Spændende emner - store emner - vigtige emner. Husk at få jer tilmeldt Årskonference 2017. 

Dato og tid

Start:

9. november 2017 | 09:30

Slut:

9. november 2017 | 16:45

Sted

Vingsted Centret

Vingsted Skovvej 2

7182 Bredsten

Kontakt

brandbyhand

service@brandbyhand.dk

12345678

Pris

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Vi står klar til at hjælpe

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse